Projektlederdagen videosammendrag

ØKF - KIT - Projektledelse og Test Management
620 views
16. januar 2019
En kold morgen i december mødte over 100 projektledere fra hele kommunen op på Islands Brygge, da IT-projektrådet inviterede til den allerførste Projektlederdag i @Københavns Kommune.

”Projektlederdagen er målrettet IT-projektledere, og vi holder dagen for at modne vores arbejde med projektledelse på tværs af kommunen. Vi havde sammensat et super spændende program med oplæg om de personlige kompetencer hos den gode projektleder, organisationens projektfaglighed, nye metoder og naturligvis IT-projektrådets erfaringer” fortæller sekretariats- og kontorchef Danny Søgaard, som var konferencier.

Gik du glip af Projektlederdagen? Vi kan trøste dig med et lækkert videosammendrag og muligheden for at være med, når Projektlederdagen vender tilbage i 2019. Hvis du er medarbejder i Københavns Kommune, kan du få besked om IT-projektrådets arrangementer ved at sende en mail med emnet ’ja tak’ til it-projektraad@kk.dk. Og så vil vi gerne høre fra alle med den helt rigtige idé til næste Projektlederdag!

Tak for nogle gode oplæg til alle oplægsholderne: Stina Nyks Meggele, Lars Mathiesen, Henrik Timm, Jakob Seedorff, Ina Corydon, Mikkel Berget, Bjarne Hennings, Thomas Gottschalck, Kristian Kreiner og Pernille Andersen.

Rate video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star